Anotace: nebo dvakrát,ale i náhoda má své hranice
klečel bych .. mít alespoň jedno koleno
plakal .. mít nějaké rameno
křičel do světa svá přání
mít páteř snad se skláním
plaval bych
nebýt rozpustný
jen jedno můžu
žít své sny
mohu se vloupat do tvých oken
hrát zamotanou u tvých loken
pojídat z mísy vánoční krmi
a pokud klíčům dojde štěstí
klikou být
a čím ještě..
pokořenou horou strmou
stranou závětrnou
měsíčním prachem usedavým
a nebo hříbě
rád se plavím
náhodou na pokerovém stole
hlasovat s rukou přikovanou dole
pro tebe zrýt konopné pole
osázet růží
kvést
no a kdybys třeba jednou chtěla
smím tě svést..
Je krásná. Přesně takhle, lehce a vtipně a romanticky si představuji vyznání dívce.
Jak je osvěžující, přečíst si po ránu něco takového. Autorovi dík.:-)
19.10.2012 09:28:02 | Lenka Krásnodvorská
Vánoční krmi...:-)) už musím pomalu začít nakupovat dárky :-)
18.10.2012 21:43:14 | Kett
prý má být 21,12 konec,tak já se pudu asi jen opít..
18.10.2012 21:45:04 | zamotán v nedospělosti
Ten konec ještě počká :-)
18.10.2012 21:48:15 | Kett
opiju a když se bude kam a do čeho probudit,nějak to dopadne..
18.10.2012 21:51:21 | zamotán v nedospělosti