víš o ...
víš o té věci
tam v tichu
kde lampám svítit nestačí
a tak se smějí
brání stínům
a ze sna budí
bodláčí
víš o těch slovech co ti šeptám
pokaždé
když se vydáš spát
jen co tvé oči
se sny splynou
a peřina tě začne hřát
víš kolik růží
kvetlo pro tvé oči
tam kde se touláš
podél cest
a kolikrát jsem tajně toužil
zase tě něžně
k hříchu svést
víš že se jednou
naše kroky protnou
pod starým stromem
památným
v tom jarním dešti
obejmu tě plachou
a do dětství nás
(navrátím)
vím že to nejde
i když bychom chtěli
být spolu v čase jako dřív
držet se větve
šimrat trávou
nocí jít
Přečteno 734x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Kirsten, Robin Marnolli, Jan Voralberg, Sarah, hanele m., Miriska
Komentáře (5)
Komentujících (3)