to dáme
kolik je potřeba rozchodů
bez důvodů
hodin mlčení
hádek
v nichž vítězí jen poražení
a do ticha zní pláč
kolik slov co vzít se zpátky nedají
kolik slz
potají
nad jednou fotkou
vzpomínkou letní
počítej se mnou
to dáme
ten obraz dávný pokládáme
do rámu zpátky
napnout plátno jen
stačí
aby den
zas kolem osy
a tím správným směrem
šel
(a nikdo nebrečel)
jednou jsem četla na mořském dně slova
nelitovat
svých činů
i těch pošetilých
co nás utvářejí
po kapkách
nám při odlivu znějí
a měsíc zhlíží
netečný
Přečteno 654x
Tipy 11
Poslední tipující: Radhuza, kudlankaW, enigman, Psavec, střelkyně1, Kett, Joe Vai, Písnička..., Robin Marnolli
Komentáře (5)
Komentujících (3)