Anotace: člověk se nezavděčí
nedělíš se
nezveš dál
málokdy najdeš pohlazení
dřív ses smál
vědět jak moc se změníš
netrvám na tom volném pádu
na obnažení emocí
nečelím seskoku do propasti
a vystavit tě bezmoci..
to bylo hloupé trochu se stydím
jen nedokážu pochopit
bylo to odvážné
čas nám patřil
a mezi mraky uchopit
.. tě bylo tak sladké
neznám snad lepší vnitřní chemii
kdy spojily nás proudy vzduchu
v jedno tělo v sochu v skálu
navzdory křiku
plujeme v tichu
a v tom volném pádu láska
vznáší se kolem nás
příště si rozmyslím zda dám ti dárek snový
dostaneš hakysak
a ne seskok tandemový
Pěkně napsané, opravdu. dal jsem si to 2x, aby se mi to lépe propojilo.:-)
19.11.2012 12:20:37 | Robin Marnolli
musím zapracovat na tom, aby to bylo srozumitelné napoprvé :O)
a děkuji za čtení
19.11.2012 15:41:03 | poetka