Svítání.
Záclona noci se pomalu odhrnuje,
za obzorem zář slunce vládu dne oznamuje.
Za chvíli rozjasní i potemnělé nebe,
hled' at' ta zář prozáří i tebe.
Každý z těch nových dnů
můžeme jen jednou žít,
co zkusit některý z těch nočních snů
ve skutek denní proměnit.
Přečteno 685x
Tipy 2
Poslední tipující: Anne Leyyd
Komentáře (4)
Komentujících (2)