Anotace: zaujala mne anotace autora "ísdóttir" k básni islandská, a tak jsem se chtěl podělit o výsledek (je to čersvě uvařený, tak nevim zda to bude k chuti:-) https://www.youtube.com/watch?v=mYIfiQlfaas
Sbírka: Obrazárny pocitů
Pouštíš si Popraskaný vinilový desky
tklivý housle
smutný klavír
zapálíš svícen
ochutnáš mandle (pražené)
a
spustíš projektor...
Starý filmy tvý nostalgie
a tvá mysl pozdraví cylindrem
tu vůni
-oprejskaný truhly
-látkovejch potahů
Vítr rozfoukne zelený pírka
dávnejch nostalgickejch vzpomínek
Nech ty housle dál hrát
jako záblesk ve tmě
(přivři oči a víno...nech válet po jazyku ještě chvíli,
tak jak máš ve zvyku)
Ale ano Robine,
TIP za atmosféru
nechť láska k ní nehyne
když inspiruje tě v tomto
SMĚRU.
M.K.K.
22.12.2012 11:20:17 | kudlankaW
Taky bych chtěla napsat některej z těch úžasnejch komentářů, jenže mi to nějak nejde, takže napíšu jen: parádní :)
19.12.2012 21:42:58 | 5kvitek
jehla se dotkla desky
...
podpis se nese vzduchem
...
když v křesle povoliš svaly
...
a zasníš se do melancholie.
Dík za ten pocit.
19.12.2012 20:52:37 | Danger
Vyvolala ve mně úplně živý obraz, krásná
...jen rozezvučet smyčcem vzpomínkové struny...
19.12.2012 14:21:37 | jvacl