Anotace: rozvázaně...pro jakoukoli vílu:-)
Sbírka: Obrazárny pocitů
Byl sopkou chrlící lávu
krmil koně
pod deštníkem
v ruce držel dárek s červenou pentlí
pro dívku
tu zamyšlenou u kořene stromu
už žádný
vyčítání opřený o stěnu
jenom tak
přicházet po louce s květinou v ruce
Unavený rytíř
co ochutnal
všechny druhy piva
a teď už má
vysklené okno
Starý gramofón
nechal ležet v pitevně
nechce si hrát v bahně
(ani na červený muchomůrky)
Chtěl by
nosit ty oranžové šaty na rukách
jen dokud mu nedojdou všechny síly
(a pak že neexistují víly)