Anotace: Povídání. ...
Jednou za čas mám nutkání si přečíst náhodného autora... A většinou toho lituji - ne kvůli kvalitě, která je většinou minimálně... dostatečná, ale kvůli obsahu, který je přeplněný optimizmem, romantickými náladkami, a podobnými nesmysly. Zde lituji dvojnásob.
Moderní básně mě nechávají chladnými a obvykle se k nim nevyjadřuji, neb jim nerozumím, ale nezdá se mi, že tohle lze k nim řadit. Mě to přijde jako takový odvar - hraje to na líbeznou notu, ale falešně - snaží se to zaujmout něčím, co ale neumí podat. Takže ode mě jen komentář a očekávání lepšího díla příště.
Trystan ap Tallwch
01.01.2013 02:25:52 | Trystan ap Tallwch