Jsi krásná jako příběh čerstvého stromu
zasněžená veverka
jedinečná krajina
asi jako mladá laň
chodící pod jabloní zavátou sněhem
(a červená jablka tu voní medem)
Louka posetá rozkvetlými pihami
-tam přebývá tvoje tvář
štětkou na holení si
vyžehlím zeleninu
posekám ty zrnka rýže ostrým břitem
Dvě sklenky a šampus
se světem na dlani
připravené příbory
a rozhazovat rukama
(konverzovat prý se má)
Jsi pes kterej nekousne
a já mám balón místo hlavy
Máme kanape z živýho plotu
a taky stolek ve tvaru listu
(tak nedělej ze mne anarchistu...lásko)
Jo! Je to tam..:)
07.01.2013 21:21:21 | Klementine
souhlasím s tím že je to zbytečně moc roztahané, ale síla slov tu vyhrála a mě se to líbí :)
05.01.2013 20:55:26 | Jiná
Od těch "průkopnických let" říkávám, že to prostě kluci-muži... umí psát nejlépe...
05.01.2013 19:13:59 | Hančí
Myslím že bys přišel na alternativu slova krásná abys ho neměl v první strofě dvakrát..
jinak příjemná, i když mě osobně se to roztahané písmo nelíbí. Trochu to odvádí pozornost od textu.
05.01.2013 17:55:15 | poeta
První polovina je na mě moc sladká, zbytek docela ujde.
05.01.2013 17:04:56 | Jan Voralberg