Anotace: někdo to znát bude...
V domorodé vesnici
byli stále spolu
...polibek po probuzení
krasobruslení v páru
ona polštář s květinami
a ty?
svetr hozený přez židli
(city plněné povidly)
a plakáty na nárožích
vaší lásky
s bolestí v zádech
odstraňuješ ze smetiště
dívčí školy
kterou jsi právě studoval
(a právem jsi se toho bál)
Byla to krutá desinfekce
a nejen tvojí peněženky
Tvé bylinky za oknem zhořkly v ústech
a ty jsi zůstal jen
prázdný stojan vína
tak se mi zdá že máš nějak moc rád povidla :-)
08.01.2013 20:09:46 | Jiná
nejím sladké:-)
08.01.2013 20:23:56 | Robin Marnolli
Robine,
dobré víno podáváš...
nebo stojan?
Dobře vystižená atmosféra.
Martin Kristián Kudlák
06.01.2013 22:10:26 | kudlankaW