Dvě
M´as dori inima Ta de aur
ca soare din cer, in zadar
měl-li bych na výběr ze všech aur
chtěl bych k své tu Tvoji, byl by pár
sluncí na azuru nebeském
den i noc, s paprsky do všech stran
viditelnými v počasí nehezkém
v nejzazších údolích černých vran
u nohou vykvetou růže z kamene
provoní břehy stojatých vod
odrazy rozvlní zbarvené
Tvůj dech jak Faun.. mého doprovod
Přečteno 500x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Sarah
Komentáře (0)