Přes ucho
Přes ucho jehly vcházím do nuly
Kelvina, neváhej vjet
se mnou do dimenzí skrz formuly
termodynamických vět
nevratných dějů experimentum
crucis, v kritickém množství
zčenalí nadobro, k vědy výmětům
černí rtů přilnem, jež tkví
na limitním temnu do srdcí děr
lásku poznat pod prahem
absolutní nuly, vážně mě ber
v klidu hmoty neblahém
ustrnout v polibku nekonečném
nemusíš z něj mít hrůzu
v způsobu určení příslovečném
- uchem jehly dát si pusu
Přečteno 478x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiná, Psavec, poetka
Komentáře (1)
Komentujících (1)