Mám v tom
Chaos je vědecký
pojem, sním dítě
jež talent herecký
nabyde hbitě
na pravé poledne
loutky zamíchá
disciplíny vědné
kulis napíchá
kolem jeviště hrát
divy ať stojí
hlediště batolat
ňadra odkojí
Venuší z mramoru
v zákrytu dlouhém
předmětné ze vzdoru
dítě, již mnohem
moudřejší saje jen
jakoby sytě
jeden prsník nejen
ve vší kvalitě
třeba do půlnoci
chaos nechvátá
pokud je u moci
sním.. prsa sátá
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (0)