Nakreslím ti comics japonského stylu
pro úsměv pod rozevlátými nitkami
...koření rozsypu jemně
po tvých kolejích až za obzor
pro ruce plné dlouhých nehtů
jsi vitrína plná podpatků
na vysoké noze
(nezní to stroze?)
mám ruce rozpřažený po prostěradle
a sleduju dort s lidskou tváří
v těch chvílích si připadám
být melounem mnoha vůní
a mý ústa jsou najednou prázdný
jak vystřelená nábojnice...
...jsme dvě poloviny listu
v pozoru uprostřed dálnice
a máme piknik na státní vlajce
našeho spoluživota