Večerní proč
Proč usínat nemohu
v náruči tvojí
Proč těším se na tebe
a přec se bojím
Proč namísto spánku
v noci jen bdím
proč můj smysl života
není spjat s tvým
Proč věřit mám tomu
co pohltil stín
..kéž ráno procitnu a tebe zřím!
Přečteno 687x
Tipy 6
Poslední tipující: Matty09, Draconian, V.N.Losinský
Komentáře (4)
Komentujících (3)