Myslela jsem si, že
kluci nepláčou
ale byl to podfuk
Někdy jsi směšný pán
a musím ti nosit
celý den
odvahu já
Jindy nosíš se jako baron
máš průšvih v genech
a chceš dům v chrpovém poli
Ale jsem ráda
že držíme tu minci
našeho soužití
jsi skica
roztikaná neklidem
mým
Jak oba dva víme...
...ty polibky poslepu
tajemství našich křídel
a pistole z klaksonů našich úst...
Je to vyrovnaný souboj