Rozkvétá ve mně květina
Anotace: z 27.1.2013. Co se stane, když mě obejme?
Sbírka:
Oblek z oblak
Rozkvétá ve mně květina jediná.
Na rtech mých kořeny má
z přadlena přadleny
zelený závistí.
Nejistí nejistí mi nic
když ti vstříc natahuji ruce.
Zarmoucen v mouce
toulce podlehl.
Ulehl v mechy.
Střemchou střechy posety
všechny klevety
rozstřihnu klepety.
Dvě věty mi zbyly
na bílý peřině.
Měřil mě tam metrem krejčovských panen
ve stínu ramen svázaných s minulostí.
Dotknu se zlosti, která taje.
Na břehu ráje.
27.1.2013
Přečteno 586x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)