Anotace: po dlouhé době taková báseň
Vyložím ti karty,
Lásko.
Vyložím je na stůl.
Jen počkej, až světla zhasnou.
jen počkej, až zhasnu.
Neuvidíš čísla karet...
jen ucítíš dotyky.
Symbolem je dotyk na ret,
co odsoudí nás pro hříchy.
Dlaněmi Tě budu číst,
budu hledat v znaménkách.
Vyslechnu,
co chce mi říct
Tvé tělo, než zavzdechá.
Křivek přáním vyjdu vstříc.
Přijdou chvíle napětí.
Perly potu bez ústřic.
A uvolnění v zajetí.
V propletenci energií
dál tvé tělo píše,
že než se perly vodou smyjí,
jsi zas
v rukou chtíče.
SuperTip, vážně povedená, jak se zdálivě píše o kartách, ikdyž vlastně ne.. Moc se mi líbí =)
05.03.2013 09:16:21 | Lioness
Wow, páni, ta se ti opravdu povedla. Taková divoce-něžná současně. ST ;)
30.01.2013 00:14:20 | Anne Leyyd