Moc krásná! Opravdu hrozně moc. Výstižná. Je opravdu škoda, že se lidé tak soustředí na všechno to skutečné a reálné a nemají čas nebo spíš chuť někdy popustit tu uzdu reality a být aspoň občas na chvíli dítětem, které se těší skoro ze všeho... a vidí to, co ostatním uniká. ST.
02.02.2013 18:43:26 | Anne Leyyd