Roaring twenties
Anotace: začínaly již v roce 1913
Na Slunci řvou Roaring twenties
stovku let nepřetržitě
lesk rtů a adamas dentis
maj hity pro mne, jsem dítě
s nohama do ix, pak do o
charleston protuberans tančím
za mříží jako zvěř v zoo
svých vlastních zábran, k pavlačím
sluneční soustavy, v rytmu
sunflappers se vydovádím
na osm dob opepřím tmu
s osmi planetami sladím
ragtimestep, pudy nekrotím
po plazmatu trampolíny
pěnu žhnu paprsků proutím
jak s pamětí matrac líný
na Slunci dvacátá léta
nekončí, charleston dál hrají
sto let má dvacetiletá
taneční.. o páté k čaji
Přečteno 427x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Miriska, Avola, Joe Vai
Komentáře (0)