Svítání
Na rty jsem ho políbila
náhle bílá byla nebeská báň
a pole stráň
a vrány se čepýří opodál
kde ještě před týdnem křížek stál.
Snad jen zdál se mi ten moment chvění
kdy chtění bylo bělejší než stěny
pohrouženy v zamyšlení
nad světlem denním.
Snad sněním něco změním
drže tvou dlaň v té mé sevřenou.
Jsem okouzlena štěstěnou co přála nám setkat se teď
nehledat odpověď
jen přání snímat si z úst
jeden do druhého růst
a na stráni
spolu sledovat svítání.
Přečteno 707x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Morgenstern
Komentáře (3)
Komentujících (2)