pírka soch
Anotace: Sochám z bílých kvádrů
volání
ztracených duší
zpět pod křídla labutí
do bílých závějí
hřejivých
tajemství vznešená
nevyřčená
na proudech vzdušných
zvědavost mizí
ke hvězdám
když padají
obloha noční
koupe se v stříbrných lagunách
na vlnách
jemného větru
odráží se smích
dovol mi naposled
to ráno kde ses zrodil
malovat portrét
poslepu
do mramorových deštů
po paměti
pradávných siluet
vnitřních soch
Přečteno 601x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Robin Marnolli
Komentáře (6)
Komentujících (2)