Anotace: Vzletný verš ku krásné ženě.
tak takto se mě líbíš..a jednou se to přání vyplní a poznáš bouři co tě naplní svítáním :-)jojo mě to dneska nějak kecá ale někdy stojíš vedle někoho a přehlídneš zrovna ten okamžik co může vše změnit..takže dívej se pořádně kolem sebe někde tam tvá múza je a čeká:-)
18.02.2013 20:34:23 | xoxoxo
Ano, budu mít zeširoka otevřené eye
a vypluji z temné beznaděje,
hle , už drobná dívka mým směrem se směje
možná bude obsazena židle, co dosud prázdnotou zeje...
18.02.2013 20:36:22 | kudlankaW