Nájemník
Jsem tu,
Ty jsi tam.
Na ty chvíle?
Už jen vzpomínám ..
Usměv ,dotek ,pusa
Pak nachvíli jsem usla
Probudila se v prázdnotě,
špinavých lží temnotě.
Žít s tebou?
Už nemám zájem!
Zaplať mýmu srdci nájem.
Bydlel jsi dlouho,teď jsi dlužníkem
klíče ke mě tajemníkem.
Přečteno 513x
Tipy 1
Poslední tipující: Jack Salmon
Komentáře (1)
Komentujících (1)