Anotace: ...
Nejsem žádný teoretik
jen mi každá odolá
nad vyznáním křiví retík
je to stále dokola
Jednou splynem svými těly
snad, než budu vetchý děd
a ty, co mě přehlížely
ty ti budou závidět
Nemusíš si to tak tragicky brát,přijde čas,kdy se tomu budeš vyhýbat!
19.02.2013 21:17:02 | Bakchus
Ten čas už dávno přišel, tohle je reminiscence na dobu, kdy jsem nerýmoval, tak si to zrýmuju teď :-)
19.02.2013 21:58:35 | vkl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?