Anotace: Myšlenky prázdného pokoje.
Tak,jako Orfeova harfa
Obměkčila Cháróna k slevě dvou mincí
A krásná Helena
Popletla hlavu Trojskému princi
Tak i Ty rozprostřelas
V mé mysli temný baldachýn
Řekla jsi,cos chtěla
A nechala
Ať o nás dvou přemýšlím.
Jsi krutá
Jako Lilith,když odešla z ráje
Bachova tokáta
Již snad sám ďábel hraje
Odešlas beze slov,
Jenom hlavou trochu kývla
Na moji otázku unuděně zívla
Aby jsi vzápětí
Roztáhla svá křídla
Krásná a tajemná
Hebké Tvoje tělo
Žíznivé lůno,co mou lásku chtělo
Podivné kreace,experiment vášní
Jen,co jsi odešla
přišlo mi to zvláštní
Jak dveře zapadly
Cítím se osamělý
Oba jsme dosáhli toho,co jsme chtěli?
Já sám si odpovím,laxně a krátce
To opravdu netuším,tak prosím:
Vrať se!