Přicházím po špičkách
(jako vytržená stránka)
to abych nevzbudil
ale vrásky úsměvu
prozradí mé druhé já
Mám připravenou večeři
a jen chci
vtáhnout do sebe spagetti
ale mám
talíř barevných květů
...jsi moje krásná učitelka
- nenásilně
prostě jemně
to neklidné srdce
utopíš v oblacích
břehů něhy
...a hrdinové mlčí
na to už nejsou žádná slova
(...tak prosím, někdy znova...)
Ušlechtilí vnímavý krásy a nádherný popis situačních dění, čistotou a vřelostí něhy prodchnutý :-) ST.
09.02.2017 11:43:59 | Tvořilka Lenka
jako když skládáš sklíčka do peří. Krásná
28.02.2013 00:19:46 | Akrij8
Hned mě napadlo..
přecházim z rohu do rohu
Po stránce vytržené z tvého bytí..
:)
máš tam pár skvostných obrazů..
23.02.2013 20:44:20 | poeta