Anotace: Dnes mě zvláštním způsobem na předjarní notu naladil penzista v oranžové vestě, jenž dohlíží u přechodu pro chodce. Doslova řekl, že ptákům hučí všude!? Nevím o co jde, ale spíš nechci vědět. Opravdu jsem si předjaří zpodobnil jinak v následující básni.
ST dávám málo, ale tobě ho dnes dám, pěkné obraty, báseň je čistá, nevulgární,pozitivní...prostě mi sedla:-)
RM.
27.02.2013 22:44:27 | Robin Marnolli
Díky moc, hodně to pro mě znamená.
Ano, i já umím být pozitivní, vzácně...
Ještě jednou díky.
Marty
28.02.2013 13:40:30 | kudlankaW