Jsme jako malé děti
po bříško v bazénu
a svět...
otevřený náhodám
Modrá Akara
plave v jarových bublinách
a po společném vaření
zavoněla káva
ve tvaru srdce
Jindy zase ochutnáme
čajové plantáže
při čekání
na stíny horkého léta...
Každé tvé slovo je jako králova řeč
a nechci aby skončil
ten film na přání
s názvem
"Hotel snů"
ve kterém hlavní roli
uloupila
barevná sedačka
uprostřed ocelového mostu.
(a já se cítím na vysokém postu)
Pěkná procházka v jarových bublinách, četlo se to samo a já dostala chuť na pořádnou kávu..díky :-)))
03.03.2013 12:45:04 | xoxoxo