Prostě LÁSKA!

Prostě LÁSKA!

Anotace: Nenapadá mě nic jiného, než... viz popisek

Bylo to krásné, přišlo to z nebe,
bylo to milé, já dostala dar.
Bylo to jasné, já poznala Tebe,
bylo to upřímné, já viděla oček pár.
Bylo to ze srdce myšleno,
svitla mi naděje.
Mé slovo bylo slyšeno,
já poznala, že svět krásný je.
Oči se leskly a srdce plesalo,
mé rty úžasem klesly a hrdlo se svíralo.
V mysli tajné přání, ať jsme spolu do svítání,
v srdci pár plamínků zažehlých, ať usínám v rukách Tvých,
na jazyku věta pouhá, ať naše noc je navždy dlouhá!
Autor WSmile, 07.03.2013
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí