Anotace: ...
Moje milá
tancechtivá
diva
nerozumí konzumaci piva
decentní je
žádná zmije
není
říkám chlapům, když jsme nachmelení
vaše dámy
pijou s vámi
píva
zatímco si moje milá zpívá
a když z lomu
přijdu domů
voní
prskáte a při tom sníte o ní