Anotace: ..mimochodem i hříčka slovní.
Když ráno piješ kávy lok
a stále vypadáš tak mlada,
tu krásu máš již tolik let,
elevátor tě nikdy nepozře,
říkám, jsi síly plna jako oř,
i mužům všem by ses mohla zdáti,
na úsvitu dne, ano, ráno jen,
a tehdy se ptám, jsi-li sen či pravda.