Anotace: ...
Seina v klínu Paříže
schovává se do stínu
usíná a neví, že
když tě k sobě přivinu
mizí všechny paláce
věže, parky, nábřeží
tebe v stínu neztrácet
je to, na čem záleží
Ty sis dal normálně dovču od politických a národních, ale líbí:-)
13.03.2013 22:34:53 | Robin Marnolli