Dobrý večer, obnažené rameno z profilové photo.
Za závěr TIP, víc Ti dát nemohu.
Kristián Kudláček
18.03.2013 22:29:12 | kudlankaW
je možný, že jsem to už četla? (nebo něco hóódně podobnýho)
a líbí se mi :-)
18.03.2013 18:22:53 | Miriska
Jujky, Mirisko, že by se mi povedlo vykrádat sama sebe nebo nedej bože někoho jinýho? Hold, někdy se na více místech vesmíru objeví stejná myšlenka... :)
19.03.2013 08:23:40 | Jiřinka Mignonka
tak jsem to nemyslela, ale jsou tu jedinci, kteří svá díla třeba malinko poupraví a pak vloží znovu jako nové dílo... a myšlenka je dobrá :-)
19.03.2013 09:00:33 | Miriska