Růžový tulipán
Necítím vůbec nic
jen sladkost v ústech roste
z prosté vlny závanem
rameno v tričku zapraném.
Olizuju si rty
tobě naproti
dobro sálá ti z duše
a já tuše kolem tebe lila květiny
jediný stvořím
akvarel.
Na panel napíšu křídou
když přijdou tvoje oči opět
že pět poupat poutat k sobě nesmím
jen zapět v náručí skřivanů.
Ve sladkém závanu za paravánem
jsi tu pánem.
Tvář obarvenou růžovým tulipánem.
Přečteno 757x
Tipy 5
Poslední tipující: poeta, Robin Marnolli, Miriska
Komentáře (1)
Komentujících (1)