nejdřív se zdá tak hluboko, ale jak hladina se blíží
Anotace: Jak asi dlouho trvá poslední let
výkřik
do ticha budoucího probuzení
snění
osamělý příběh bez lásky
otázky
prší o parepet těla ničí
příčí
se ti jenom pouhé pomyšlení
pění
hluboká řeka pod nohama mýma [chystám se skočit]
čím a
jaké najdeš vysvětlení když už letím čas už není slova marná
blahodárná
hladina mě přijme ta náruč všech našich nadějí
raději
sedíš a překřížené nohy tvé tak jako pokaždé koloběh ničí
Přečteno 472x
Tipy 8
Poslední tipující: Aťan, lucie.Tee, Miriska, Písnička..., Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)