Lahodná porce slůvek psaných
namotaných okolo nesmrtelné
touhy psát
29.03.2013 10:19:40 | zamotán v nedospělosti
Velmi Ti děkuji, Zamotáne. Není to touha, je to nutnost. Musíš psát, i během nakupování v obchodě, i během jízdy v autobuse...Musíš. Ze zlou se potáže ten, kdo tě vyruší :) Je to štěstí nebo prokletí..?
29.03.2013 10:34:21 | Jiřinka Mignonka
Prokletí je nekonečná škytavka, tohle je štěsťí
co ti klestí, cestu životem :))
mám rád dlouhé fronty na poště, tam se to píše :] ty popdněty, důchodci, hádky, stranice..
plné plíce sprostých slov..
29.03.2013 10:37:10 | zamotán v nedospělosti
Až tak? Tebe inspirují i negativní věci? Zajímavé. Mě spíše se krásně píše z krásně malebných sladkých věcí mezi lidmi, jako je přátelství, mateřská láska, romatické blouznění...Láska v jakékoliv podobě...Ale jo, ruch inspiruje.
29.03.2013 10:39:42 | Jiřinka Mignonka