Anotace: Cestou k pobřeží
Basen me formou moc nezaujala, ale ten nazev je skvelej, za ten chvalim.
A neni to jen tak, ze jenom nazev, ja si na nazvech dost zakladam a myslim, ze nazev basne je stejne dulezitej jako ten zbytek.
Takze chvalim. :)
28.03.2013 19:08:17 | Jan Voralberg
Když ne forma, snad obsah.? Ale i za název jsem rád. Děkuju.
28.03.2013 19:32:17 | přechodná záležitost
Obsah taky, ale je to víceméně to, co jsem už četl v různých obměnách, proto mě zaujal hlavně ten originální název. :)
28.03.2013 19:54:16 | Jan Voralberg