Anotace: Děkuji TI 8)
Autobus letí
jakoby vesmírem
kolébá se
jako Tvůj úsměv
tam a sem
Letíme oblohou
tam na nás
zlí skřítci
kilometříci
nemohou
V okamžiku dojetí
dotek křídel anděla
věnuješ mi objetí
a aniž bych věděla
že zkusíš mě políbit
'!To se přece nedělá!'
..bo může se mi to zalíbit!
A i když svět růžovější není
já jsem vnitřně zkrásněla
..aniž bych si to myslela