Prostěradlo
Moci tak přemoci bezmoci pocit
a poctít tvé rty návštěvou nasládlou!
Na nás dlouho dohlížel
zástup žen.
Žel.
Kolik zel zde zelo
že mé čelo se svraštit mělo?
Směle čelí činům roztěkaným.
Slova zamotaná do prostěradla.
Mám tě prostě ráda.
A už nehledám rým.
Přečteno 543x
Tipy 4
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Robin Marnolli, Bakchus, Damian
Komentáře (2)
Komentujících (2)