Anotace: ..lásky 8) jinak jsem ji psala cestou která se zdála být nekonečná kvůli cíli na který jsem se těšila..
Pocit jako v opilosti
pocit né nepodobný zlosti
pocit blažený
pocit plný vášně
pocit plný studu
však plný hrdosti
cítíš se krásně
máš v břiše
šimrající radosti
Pocit že letíš
že malá je Ti zem
pocit že běžíš
padáš vesmírem
pocit..nejsi nemocný!
je to pocit zvláštní
kdy se cítíš všemocný
ovládán svou vášní