Anotace: :0)
rozpustils
na dně mé pánve kapky tvého chtíče
nechal je v žáru touhy hřát
z obou stran opékat
a jen pár zrnek soli
kroužek cibulový
kolem prstu dal
já ti to chvíli žrala
jak malá předkrm na rtech polaskala
abych se chvíli potom
stala objetí
koření exotiky
pralesní vůně
prokletí
tvých rukou dotyk
zanechává
spálená místa na těle
a vůně černé kávy je tak silná
že i kdybych chtěla naše těla
spojit v jedno
nemám čím
okvětní plátky dokonalých plodů
vážeš mi kolem krku
a svodů mých se letmým
dotýkáš pohledem