Anotace: :D
Díky múzo, díky vřelé-
tetelíš se v cizím těle.
Po době dlouhé ceníš na mě zuby,
z jiné, sličné ,leč ukradené huby.
A mě chce se pět a smát se,
téhle nové platonické lásce!
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?