Anotace: jinak chci říct....že takových dnů chci víc
Věděl jsi, že neumím přijít včas?
Já těšila se na Tvůj hlas
a přivezls úsměv na půlměsíci tváře
nechal mne tápat
ve větru přítomném
Věděl jsi, že neumím všechno plánovat?
S otázkou v duchu
(co vlastně podniknem)
Tvá přítomnost páře
svetr z mých jistých vln
a bude těžké jej zachovat
Věděl jsi, že neumím jít pomalu?
Neumím chápat
přitažlivost Tvé tváře
ani původ mých
na duši strachu skvrn
a je jich už po málu
Věděl jsi, že neumím odolat pokušení?
Proto se straním
přímého pohledu
Zní to jako pohoršení
z Tvých očí nádherných
barvy čokolády..
..Věděl jsi, že neumím plavat v čokoládě?
Má sestra by se ráda topila v čokoládě:D jinak básnička pěkná umíš psát nádherné obraty;) jen tak dál
03.04.2013 20:26:34 | Jacob P. Verlaine
Moc děkuji :) Také piš dál, těším se na Tvá dílka :)
03.04.2013 20:28:00 | Lioness
Moje dílka ve srovnání s tvýma nejsou dílkama protože neumím psát
03.04.2013 20:29:04 | Jacob P. Verlaine
taky to neumím, budu muset sehnat kurz.
03.04.2013 08:45:00 | Robin Marnolli
Vlastně ono jde plavat v čokoládě, ale pokud jde o oči a přímý pohled, mnohem raději mám to topení se v nich 8)
Ale pokud je kurz jak se tím nenechat úplně odbourat od reality tak bych ho možná potřebovala.. O;)
03.04.2013 15:34:43 | Lioness