Anotace: ..jsem něžný i krutý, ale jsem život. Díky JohnyD. za svolení použít recept :) A děkuji Draconianovi bez něhož by báseň nevznikla :)
Každé další probuzení
potvrdí můj recept
k odsouzení - realitou
která bolí
ale je sladká i krásná
Jsi moje hvězda jasná
která občas zajde
mám ji v očích zalitou
nejjemnějším želé
jménem vzpomínky
Nevolám už ze sna
jméno svojí maminky
Chybíš v noci
a chybíš mi ve dne
A když se mi zdáš
..můj svět je lhář!
Než zase čas svou
ručičku hodinovou zvedne
'Kdy se znovu uvidíme?' se mě ptáš
Ta pasivní bolest
ta lačná propast mámení
Sladkobolná realita
já znám její recept
(k zbláznění):
200g reality
100g sladké radosti
a 50g bolesti
- vše 30 minut vaříme
I za tak 'krátkou' dobu
(ta v Tvojí blízkosti)
já poznala že k sobě patříme
Nádherné ;)
05.04.2013 20:56:08 | Morgenstern
Moc Ti děkuji :)
05.04.2013 21:19:14 | Lioness
Spíše poděkuj svému nadání. Já jsem pouhý rádoby pisálek :D :D
05.04.2013 21:22:44 | Morgenstern
Proč rádoby? Já vždycky říkám, že záleží, jak se člověk u psaní cítí :)
05.04.2013 21:39:44 | Lioness