Anotace: ef
omámím vůní růží
prostor se zúží
zornice po kočičím protnou tmu
zakopnu o napjaté chvíle
těsně nad zemí
zamotán do pavučin
do chvění
ozvěny kroků
tvých odchodů
a dveře
z vážných důvodů
na zámků pár
neklepej
zvuk se vpil
do stěn
siločár
našich sil vzájemných
když smích byl ještě v lůně květu
pár kapek krve
je tu zrození