Anotace: ..to za pocit bláznivý?
Co mám to v očích?
Jsou to jen střepiny
slzného prachu
jsou to jen vteřiny
déšť z kapek moře
-Čas není nevinný
s mými sny voře-
Co mám to v srdci?
Bolesti přívaly
a radosti pláže
pichlavé nože
Červené tváře
-Stydí se za to kým bývaly-
Co mám to na rtech?
Snad sem tam
smíchu záře
snad zářez
smutku
kousanec do rtu
-Tohle jsou muka vskutku-
Co mám to na jazyku?
Jen příchuť snu
Jen slova jež volat chci
do nebe
Že nevydržím bez Tebe!
můžu být trochu kritický, že. tohle mi tam moc nesedí
Jsou to jen střepiny
slzného prachu
co třeba
Jsou to jen atomy
slzného plynu
08.04.2013 22:53:35 | JohnyD.
Můžeš, nevadí mi to ;)
Vím že slzný prach nemá střepiny ale prostě to ze mě tak..vylítlo.. že jsem to tak pak nechala a dopsanou báseň už neměním, ale i tak děkuji za nápad, na příště.. ;)
08.04.2013 22:57:11 | Lioness
Třebas nápadů na příště bude ještě několik. Také to nemám ve zvyku měnit to co jsem napsal...i kdyby někdo chtěl
09.04.2013 21:34:49 | JohnyD.
Teargas in my eyes.....Katatonia inspirovala vid?:-)...napsala si to moc hezky. Cítím to stejně.
07.04.2013 10:58:04 | Draconian