Anotace: ...
Tak podívej se mi do očí,
jen ať najdeš trochu jistoty,
pak já ti místo střevíčku,
zavážu tkaničku u boty.
Tak pevně se mne prosím drž,
pokus se stoupnout si na špičky
naslouchej pohádce pro tebe,
přečtu ti Oxfordské paničky.
Pak oči svoje přivírej,
jak spokojená kočka,
propluji lodí po vlasech,
a ještě chvíli počkám.
A pak si zapiš do deníčku,
že dnes jsem na tvých ústech byl,
za čas možná dopíšeš tam,
co jsem ti do srdce vlil...
hele, líbí se mi to. dobře se to čte.
11.04.2013 20:15:06 | CCGREE
NÁDHERNÁ!
Hned jsem si jí dala do oblíbených, je opravdu kouzelně napsaná!
STrašně moc se mi líbí jak se nenásilně rýmuje a má i myšlenku..překrásnou myšlenku
11.04.2013 20:12:35 | Lioness
tak takové předčítání by se mi líbilo taky...kouzelně jsi básničku napsal!:))
09.04.2013 17:35:25 | střelkyně1