Poznej mě blíž
Jako vzkaz v láhvi ukrytý...
Taková jsem uvnitř já.
Vhozená do proudu života.
Najdeš mě.
Voním ti jako pergament.
Pláchnu? Nebo se zdržím na moment?
Jako skříňka uchovávající tajemství.
Tvářím se tajemně...
Poznávej mě pomalu
a mně to bude příjemné...
Přečteno 787x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
Komentáře (3)
Komentujících (2)