Polární
Půl roku en face budu Slunci
polární den sdílím teprve
krátce, střety mezi odpůrci
a přívrženci těl bez krve
přízračných neřeším, dík nocím
slunečním na ledu, depresi
eliminuji vševidoucím
dnem, jen Ty tady scházíš, kde jsi?
daruj sobě děs, adrenalin
bílé magie ker oceánu
Ledového, postrádám malin
barvu Tvých rtů, krev pozemšťanů
Komentáře (0)